login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Vist i no vist

El conill ha desaparegut de la txistera!

Els macs actuals no són tan bons creant il·lusions....

Massa problemes personals per imposar als altres la seva visió particular de les coses. Emmascarats de paelles brutes, se sol dir en català.

El primer dia, em va demanar l'"AMISTAT" per poder xerrar i imposar el seu criteri únic. Es pot xerrar perfectament sense ser "amics". Bé que "xerrem" amb en Paavo Järvi, sense ser amics, oi? Ho vaig trobar estrany.

No era un "amic" desinteressat. Crec que en la vida no n'hi han i si n'hi ha, et prenen per boig. Ell no ho era. I tal com deia el meu germà..."millor no t'hi emboliquis perquè sempre hi ha una contrapartida i si la cosa no surt com ell voldria, et podria mantenir lligada....".

M'exigia molt -de música- i ell amb prou feines se'n sortia! Massa consells, massa opinions....

Ahir volia tan si com no que avui ens veiéssim per dinar. A mi no em venia de gust..."Ja estic preparant la motxilla", em va dir, que ho havia "PLANIFICAT AIXÍ", Doncs posposa-ho. NO.

Doncs NO, a mi no m'agrada que em mani un de fora, ni que em tiri floretes, i que a les meves espatlles, em menyspreï.

"Jo que t'aniria bé de parlar i sortir demà, malgrat l'incident. Normalment, a la gent els hi dono bona energia. No tornaré a insistir més. Demà passaré doncs de llarg. El destí té aquestes coses...(H)Em sap greu Noe. Adéu".

Ell ho sap tot de mi, tot el que em convé -per cert és la típica frase sexual: "això sé que t'agradarà, bonica, quan la vegis..."... Pregunto: Com és que està separat si diu que a la gent els dóna tan bona energia? Hauria de tenir la seva dona al seu costat, imantada!!!!

No suporto que em diguin "Noe"!!!!!!!!

A més, no sabia escriure el català. Tampoc suporto les sortides típiques: és que jo sóc de ciències, és que jo vaig estudiar amb "Franco"...ves i el meu germà va estudiar amb Franco i s'ha reciclat, té el Nivell C, no et fot, conill!

L'"Amistat" no ha durat ni 8 dies.

Se'm va desfer tranquil·lament, com si hagués passat res...i per això volia l'"amistat"?...

Jo l'he blocat. Vist i no vist!

Comentaris (4)10-09-2013 13:05:11ANECDOTARI

miquelpugamiquelpuga blog, 10-09-2013 17:10:27

ara,coloquialment,se´n diu un vividor,però jo me´n vaig a la meva època i d´aquests tipus,se´n deien macarres aprofitats (amb perdó)

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 10-09-2013 23:23:18

simplement, sense paraules...

miquelpugamiquelpuga blog, 10-09-2013 23:55:26

un passavolant que no deixa emprenta.

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 12-09-2013 15:18:55

que va...va ser un alliberament!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: