Ness
per en 30 Gener 2016
839 Vistes

Tothom sap o sinó ho dic jo, que per paliar els símptomes traumàtics cal anar allà on te'ls han provocat. Jo he triat Tarragona, lloc on viu un mentider patològic, innat. Tot ell és pantalla, un fantasma de cartró pedra, que m'ha fet molt de mal: m'ha robat l'ànima....

Parlava de Tarragona, oi? Hom diria que és de l'Opus on tot, TOT es paga. Uns preus desorbitats i la ciutat en sí, no val res; Rambla Nova i Barri Medieval i restes Romanes, res més. Jo volia visitar el Passeig Arqueològic i s'havia de pagar...:( Res.

Semblava com si fos a l'estranger. Tot en castellà. Rètols, gent; foranis de fora la UE, sobretot musulmans...

Em vaig marcar una guia. Orosí--Apodaca--Plaça Prim--Gasòmetre--Plaça Ponenet--Av. Prat de la Riba (lloc on suposadament viu aquest intrús) fins a Imperial Tàrraco. Però vaig desfer a mig. Em vaig deixar perdre per carrerons aliens.: Orosí-- Apodaca--Unió--Rambla Nova--Sant Francesc--Rambla vella (allò sí que és dolent, on hi ha l'hospital santa tecla (segons alguns ho porten afins a l'Opus)-- El portalet (on hi ha una subdelegació de la Generalitat en un edifici renaixentista adust)--Plaça de la Font (Ajuntament).

Quan vaig arribar a la Rambla Nova i tothom me'n deia fàsrics, la vaig trobar fantàstica en aquell moment. Romàntica. Feia quatre gotes i la vaig immortalitzar.

Vaig fer moltes fotos de tarragona però com si fos una teen Age, ho fotografiava TOT. Tot el que va generar el viatge....

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
var fer de giri...
30 Gener 2016
Ness
els giris són els que etiqueten en castellà
1 Febrer 2016