Ness
per en 9 d'Abril 2013
596 Vistes

Avui a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet del Llobregat s'ha mig omplert, amb mi mateixa, a les primeres files, per conèixer el que tots sabem dels tripijocs d'Espanya i de l'immobilisme de Catalunya, vaja, dels catalanets cagats que s'apoltronen al govern.

Tret d'alguns crits d'independència típics i rigorosos aplaudiments del públic, ho he notat fred.

Només m'he emocionat amb la menció especial de la Cadena que encerclarà Catalunya per l'11-S (primer ho va proposar una persona individual del Facebook i després li va sorgir la idea, a la Carme Forcadell; al cap i a la fi, no deixa de ser una còpia de la Cadena Bàltica del 1989... que va unir des d'Estònia a Lituània i que reclamaven la Llibertat dels seus països ocupats).

Sols que podria ser que per aquesta data ja no hi seré.

M'he emocionat. La faran sense mi....

Però m'he tranquil·litzat perquè l'11 de maig a les 18:00 del vespre sí que hi podré estar entre ells. A la Plaça Sant Jaume de Barcelona. DUI, ja i ben aviat.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
al cementiri.
9 d'Abril 2013
Ness
en no tenir res de res, que tot se m'ensorra a cada pas que faig, només em cal una solució, la final.
9 d'Abril 2013
Modest
Penso que encara et quedan molts 11 de setembre per participar, al MIquel i ami ja no ens en quedan tans, pero pensem seri com al primer, al proper i a bastans mes i quan ja no puguem, et necesitarem per pasarta el testimoni i com per fer aixo ens hem de conneixa personalment, t'encarreguem la tasca... Veure més
10 d'Abril 2013
Ness
jo no coonec a ningú. estic sola al món. No tinc ni un profe de clarinet que pagui la pena gastar-se els diners, No tinc diners per anar-me'n enlloc i començar de 0. No tinc contactes que em recomanin per una feina que segui puc fer. RES. i encara voleu que m'encarregui de fer el que fan la resta d&... Veure més
10 d'Abril 2013