Ness
per en 6 Juny 2013
794 Vistes

No us posaré música.

No sé si ubicar-ho a Música o a "Vurrades" perquè la cosa és forta.

Havia pensat titular-ho "Senzillament, Ignorància!" perquè és això. IGNORÀNCIA. Però això del Préssec queda més fi i Català: Fer el préssec, recordeu?

Bé, passem a l'acció.

El meu germà fa de Contrabaix a la Cobla Vila d'Olesa. És una Cobla que es mou principalment pel Llobregat. No vol dir que només es quedi en aquesta zona, també els conviden lluny: Sant Joan de les Abadesses, a Sabadell, Barcelona, etc. Fa uns mesos sabien que havien de fer Balls per a Sant Climent del Llobregat. Pobrets,  poc es pensaven que els sortiria tan cara la broma...de la Ignorància....

Per tal de no donar gaire feina a la Cobla, els van passar papers -partitures- perquè els Músics integrants de la Cobla ho poguessin assajar... SORPRESA!!! Els papers eren de BANDA!

Ja em direu Músics que toqueu en Banda: Hi ha els mateixos intruments que en una Cobla de Sardanes? NO... Per als de Sant Climent del LLobregat, els era totalment el mateix. Doncs el tible Xavier Ventosa que fa de director a la Banda de Cardona, crec, va ser l'encarregat d'arranjar, a petició pròpia!, els papers de "Banda" a Cobla. Cling! 100 € pels arranjaments. Més el preu convingut per l'actuació.

Per favor, aquest és el llegat d'ignorància que hi ha al nostre país. La música no és important, no hi ha formació de conjunts intrumentals tradicionals i a sobre, amb la llei Wert, encara ho vol ensorrar més. Què quedarà de tot plegat?

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
és molt bo...i jove!
6 Juny 2013
Modest
Ostres, tindrien que haber parlat abans amb la cobla, per posarse d'acord ?????????????????????????????????
7 Juny 2013
Ness
van d'eixerits!
8 Juny 2013