Ness
per en 12 Novembre 2014
697 Vistes

Avui he anat al Bon Preu de La Florida, una urbanització benestant de Santa Perpètua de Mogoda. Bon Preu és l'únic Supermercat que sembla que siguis en una Catalunya ja independent. TOT és en català i el personal SEMPRE se t'adreça en català quan necessites ajuda.

Per anar-hi, he hagut d'agafar un autobús interurbà que el van unificar perquè perdien viatgers. De 2 en van fer 1 i, per desgràcia, en passen pocs. Per tant, m'he hagut d'esperar una bona estona a la parada. Tant, que una nena m'ha preguntat en castellà: "ha pasado el UNO", l'autobús urbà de Sabadell. Jo li he respost, "ni idea"....

Quan ha venia l'autobús l'he avisada: "Ep, que ve l'U....". No m'ha ni mirat, ni m'ha respost per donar-me les gràcies, que hauria estat el més lògic de fer. Pitjor que un gos. Totalment incívica!, mal educada... Ho dic això perquè a una avinguda ampla de La Florida hi ha un rètol que diu: El teu gos no hi entén en civisme, però tu, sí... en relació que tu sí pots recollir els excremenst i ells, no.

Aquesta nena ben bé hi cabria en aquest rètol.... Els xarnegos no hi entenen en civisme, els catalans, sí.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
exacte,quina raça més inculte.
12 Novembre 2014
Ness
i tant
15 Novembre 2014
Celestí Casòliva
Suposo que et refereixes als Sagalès... Què m'has de dir? Cada dia els he d'agafar per anar de BCN a Sta. Perpëtua, on treballo... Gairebé em podrien regalar un any de franc!!!
16 Novembre 2014
Ness
sí, és la Sagalés
19 Novembre 2014