login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

"Patata a la Vinagreta..."

Fa 7 anys que sóc Sòcia del Club Natació Sabadell.

Hi hauria d'anar més del que costa la quota, però la mandra, la pudor ambiental del clor i el resultat final de la dutxa o les "guarrades" que s'hi veuen, em fan minvar les ganes d'anar-hi.

Fa uns anys, quan van renovar la junta, van establir què no s'hi podia fer a les dutxes ja que on el 90 % dels usuaris, precisament no són catalans! I com que no són catalans, les "Guarrades" augmenten exponencialment a la quantitat de xarnegos que hi van.

No s'hi pot tenyir el cabell; ni tallar-se les ungles dels peus; ni depilar-se...però crec que per al bé de la comunitat que s'hi va treure el clor amb aigua filtrada no depurada dels xampús i fluïds corporals dels banyistes, no van prohibir la "papata a la vinagreta".

Què és la Patata a la vinagreta? No és cap recepta de cuina malgrat ho sembli. Sinó un tractament corporal que pot anar des d'un antifúngic a una loció antipicor a la zona genital femenina.

Ho sé, perquè la meva àvia ho solia fer sovint. Vinagre rebaixat amb aigua i una mica d'oli d'oliva. Diuen que el vinagre té moltes qualitats curatives, però això, per raons d'higiene, com la majoria de les coses que no poden fer-se a les dutxes del CNS, s'haurien de fer-se a CASA.

La tia en qüestió era xarnega i tenia a l'entrecuix una tovalloleta empapada de vinagre....

QUIN FÀSTIC!!!!!!

http://www.biosfera.cat:8888/biosfera/?p=5726

Comentaris (0)18-11-2010 14:06:24ANECDOTARI

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: