Ness
per en 26 Maig 2013
643 Vistes

Ahir estava discutint el terme d'ús a la "Primavera Sound" amb uns col·legues del Facebook. Català -o castellà- i anglès.

Jo fent broma al respecte li vaig dir a Jordi Vilarrodà, periodista de 9TV, de Vic. "Tu, a això li dius boníssim? Jo li'n diria Primavera Sorolll"!

A partir d'aquí es van generar comentaris de tot tipus.

"És que si es fes només en català no hi aniria ningú...." deia algú, bé doncs posem-ho TOT en anglès. Noise Spring.  Perquè si aquella música ha de ser TOT soroll, ja deixa de ser Música...

Bé deixem el soroll a una banda perquè el soroll no ens permet escoltar el què diuen els mitjans de comunicació catalans, si és que van dir res, ...ja sabem que tots els aspectes culturals, per "locals" qe siguin, sempre se n'obliden!

Buscant informació sobre una comarca d'Estònia -ells en diuen Comtat-, Järvamaa, al centre del país, vaig descobrir que músics estonians havien estat a Barcelona i Mataró els dies 17 al 21 de maig. Era un Projecte adreçat a la divulgació musical per a tots els públics, una mica allò que fa l'Orquestra Nacional de Catalunya (música per menuts o dones embarassades, etc.). Ells en diuen Music for Everybody. Al projecte també hi està Holanda i està actiu, crec haver entès, des del 2011.

Com que no distingeixen entre Catalunya i Espanya els vaig enviar un missatge queixosa d'aquest fet.  El missatge no l'han publicat, però la informació encara queda allà.

A Catalunya res de res. Vosaltres heu sentit res relacionat amb aquestar notícia?

http://www.jarva.ee/index.php?page=669&article_id=17160&action=article

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
El soroll no deixa sentir la bona música
27 Maig 2013
Ness
a la primavera sound.
28 Maig 2013