Ness
per en 18 Desembre 2013
532 Vistes

Feia temps que no sabia res d’un espècimen afectat d’epilèpsia.

Una de les coses que provoca certa epilèpsia i potser també la medicació és la falta de memòria per recordar noms o esdeveniments del passat recent. Vaja que hi ha fàrmacs que et converteixen en dement precoç, entre ells els anomenats “estabilitzadors de l’estat anímic”, usats també pels trastorns bipolars. Àcid Valproic, Lamotrigina i Carbamazepina.

Aquest noi pren a perpetuïtat, Carbamazepina sota la marca Tegretol.

És un noi força difícil. Li agrada buscar-se problemes amb l’altra gent, sobretot negrets i morets. Una vegada em va comentar –i ahir no se’n recordava!!!!- que un negret que sovintejava massa li va fotre una hòstia i perquè els seus pares no en sabessin res, els va dir que havia caigut. També és un busca-raons amb el seu germà petit que va al gimnàs i és més fort que ell. Es van barallar per no sé què. És molt infantil. I li agrada cercar els defectes dels altres malgrat ell en té per donar i vendre. Ahir mateix em va clavar si tenia una disminució mental...ho deia per la manera que tinc de parlar; giro els ulls –i què, tinc estrabisme!-. Em va deixar de pasta de moniato. Crec que serà la darrera vegada que el saludi! Tots tenim algun problema associat amb la nostra malaltia i jo des de la darrera vegada, tinc problemes amb el llenguatge..i ara se n’ha adonat quan fa molt temps que ho arrossego!!!!!

Fa uns horaris excèntrics. No ha treballat mai ni se n’ha preocupat de fer-ho. Va a dormir a les 6:30 de la matinada; es lleva a les 14:30. A les 20:00 berena una mica i sopa allà les 02:00 de la matinada! Escolta programes paternalistes a les tantes de la matinada a la COPE perquè li fa gràcia. Hauria d’anar al dentista per una funda –bé en aquest cas seria un mecànic- a una dent i no hi va....

Ha après dels negres a remenar la brossa per obtenir “piles” que encara funcionen i que la gent llença.

Un dels efectes secundaris del Tegretol és el restrenyiment. Té una hemorroide gegant que li surt sang en eixugar-se. Fa tot el contrari que hauria de fer per tal de millorar-ne els efectes: Menjar cereals amb la llet calenta –a ell només li agrada la llet freda-. De fet, la seva família ja per si, és rarilla. La seva mare pensa que s’ho fa amb altres nois. Jo el veig bastant asexuat i, ara s’ha fet amic d’uns immigrants marroquins i guineans de 8 a 12 anys. Ho entenc: ell té una mentalitat d’aquesta edat. Tot el dia està a la biblioteca, a la sala d’Internet i juga al Bingo Gratis. És l’única activitat laboral que té. L’altre dia va guanyar una fortuna....6 €.

Misteris de la vida li agrada olorar-se la seva merda, la que defeca quan el cos li ho permet. Li agrada veure com cau el xurro, el color, la mida..., si es talla bé o sembla una serp que no s’acaba mai!!!

Ara cal afegir un nou efecte secundari a la Carbamazepina: Escatologia. f. [AN*] Superstició relativa als excrements. Ara només faltaria que en fes escultures i pastetes amb ells.

No sé on treuen els diners per viure. El seu pare és un malalt mental: Agorafòbia i no treballa; de la seva mare no en conec vida ni miracles, però tots són independentistes....

Jo volia saber coses de l’anterior neuròleg i m’he quedat amb les ganes car no n’he sabut treure l’aigua clara. Ja no se’n recorda que hi va anar l’any passat i l’imbècil del Marco el va visitar i, de ben segur el va enviar a la merda com sol fer amb tots els pacients catalans, però amb aquest amb més motius, massa repetitiu...encara no sé com no el van enviar a Psiquiatria...Misteris que la medicina no sabrà mai...

*Antropologia.

 

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
no crec...fa pitjor
19 Desembre 2013
miquel pubill
doncs a les escombraries.
19 Desembre 2013
marcus
Aquests medicaments fan por
19 Desembre 2013
Ness
per això no en vull prendre....
20 Desembre 2013