Ness
per en 13 D'octubre 2013
565 Vistes

Amb temps, m'he tornat a plantar davant del meu antic institut en què fa 21 anys em vaig "graduar"  -tal com dirien ara-.

L'he vist de cara a cara.

A les aules que donen directament al Carrer Valentí Almirall, dels dos pisos i planta baixa suposo que continua igual.

A mà esquerra de la planta baixa hi ha la Biblioteca; a mà dreta, hi ha la direcció i secretaria i a més, l'aula d'escultura, anomenada "Espai i Volum". Ara, al final del passadís que va a aquestes aules, hi ha l'edifici nou del Gimnàs.

El primer pis, està compost suposo, Música i Dibuix Tècnic; a la part del darrera Expressió grafico-plàstica

Al segon pis, Anglès i informàtica i a la part del darrere, l'aula de francès -quina gràcia, jo un dia cantava el pobre Ramon enganya les criades i una de les de francès em va dir? tu saps què estàs cantant?...aquell dia dia vaig descobrir que significava enganyar les criades...-.

Un primer repàs Mentalment -perquè ara tot està canviat- a la meva vida d'estudiant. M'he emocionat....I me n'he anat deixant el rellotge de sol tapat pels arbres que no eren til·lers, cap a noves rutes...

[https://www.youtube.com/watch?v=GbZ0MzMR8DE]

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
del tot
14 D'octubre 2013
Ness
14 D'octubre 2013
marcus
Tot i que jo no tinc gens bon record pel meu pas per l'institut he de dir que entenc als que sí que el teniu, El que també he de dir és que no sóc gens amant dels Lied, sempre he pensat que la veu humana espatlla la música, ara el piano de fons està de p.m :-)
14 D'octubre 2013
Ness
de vegades es complementa. Schubert en sabia molt. No vaig trobar res que s'hi avingués, tot i que ara em ve a la memòria una peça....
15 D'octubre 2013