login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Ment retallada

Avui he anat a concertar-li hora a l'ORL a ma mare. Ella hi ha anat però s'ha atribolat i al final se n'ha anat amb les mans buides.

És a un 7è pis. I he pujat a peu.

A cada replà hi havia una nota que la principi m'ha semblat curiosa i interessant: ESTEM RETALLANT PER VOSTÈ. Era lògic, perquè mentre no siguem independents aquest estat d'ofegament econòmic el continuarem patint. I la sanitat com sempre serà la sempre tocaran per fotre'ns.

També sabia que hi feien obres. Han posat envans per aïllar l'escala sorollosa, normalment de xarnegos que no saben on van i els consultoris d'especialitats. Fins aquí, tot normal.

Però estem tan sensibilitzats amb les retallades que ara tenim la ment retallada.

El que deia al paperet era: ESTEM TREBALLANT PER VOSTÈ -que hauria de dir, PER A VOSTÈ-. Perquè els del personal de l'edifici és xarnego i no sap català. No és que treballin perquè nosaltres, els usuaris no ens cansem, sinó perquè millorar les instal·lacions. Oi que es nota la diferència?

Comentaris (4)04-03-2013 18:21:51ANECDOTARI

miquelpubillgarcia, 04-03-2013 22:26:46

estém invadits d´incultura. jo en vaig veure un que deia :"estem fent huelga per vosté"per A mi,no cal que facin VAGA.

MODESTERESAMODESTERESA blog, 04-03-2013 23:20:14

Jo sempre parlo de la misèria intel·lectual que gaudim la majoria d'espanyols,............ per cert, has vist la foto que ha penjat en Guiruu ????

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 05-03-2013 18:29:31

ah, tu gaudeixes de la misèria dels espanyols, que trist, no, Modest?

miquelpubillgarcia, 05-03-2013 19:29:00

no hi ha rés per gaudir,espanya ens té odi i qui vol fer-nos una mica de costat dient la veritat,se la carrega com el fiscal general,només per donar la seva opinió d´un fet legal i democràtic

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: