Ness
per en 13 d'Abril 2013
959 Vistes

L'acte de demà havia de ser el primer "concert" d'estrena però ja se'ls ha vist el llautó.

Voler la Independència és fer "política"? Per a ells sí, perquè són "APOLÍTICS". Fan política, demanant que no porti cap estelada..

Ara us ensenyaré els diàlegs que hem tingut amb la Presidenta que, indirectament m'estan convidant a anar-me'n.

Jo. Pirmera intervenció:

Ja que estarem drets....puc dur una estelada per lligar-la al faristol....? -se seobreentén, al meu Faristol-. Pot quedar molt xulu....

Vindrà gent a qui he convidat....3.

Montse Munill, presidenta:

A nivell d associació som apolítics.
Al entrar un nou membre és benvingut tan si sap música com si no, tan és la seva religió, raça, sexe, nivell d estudis o tendències polítiques.

Per molt que molts dels músics compartim el sentiment de l'estelada, com a associació t'haig de respondre que preferim parlar de música que de política.
Si vols, a nivell personal, a la roba, tatuades o a les partitures porta el que vulguis, però si hem de posar un símbol a l escenari que ens representi a tots haurà de ser alguna cosa musical.
Espero haver-me sabut explicar i que puguis compartir aquesta opinió.
Una abraçada i fins demà.

Resposta personal.

 

Dur l'estela al MEU FARISTOL, ÉS PERSONAL, tranquil·la que no lluirà a cap escenari. La independència no és política. És una necessitat que pel que he vist, vosaltres no compartiu.
Si ara mateix fóssim independents, no em caldria estar en aquesta associació perquè el preu de les matrícules a les Escoles de Música i Conservatoris no estarien pels núvols com estan ara.
Si et molesta, la lluirè jo personalment, al meu faristol...com que els apolítics fan política...Ah, per cert, no m'he pogut descarregar de Box el California dream midi...sortirà com un xurru.

Noemí.

No coneixen la realitat d'aquest barri, hi ha MOLTES ESTELADES I SENYERES ALS BALCONS.

Ésser apolític és un parany per dir ESPANYOLS.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
ésser espanyol. També serà una pregunta que anirà a can Järvi
13 d'Abril 2013