Ness
per en 12 Maig 2015
594 Vistes

De tant en tant, s'ha d'actualitzar la llista d'empreses que cal fer Boicot.

L'Hèctor L. Bofill és una de persones que s'aplica la seva medicina. És a dir, que actua contra els poders fàctics NO utilitzant per exemple Abertis-l'empresa del Súpernumerari de l'Opus dei, Alemany- perquè es desplaça en tren d'Altafulla a BCN a fer classes a la Universitat. Tampoc, deixa els estalvis a La Caixa, on un altre supernumerari de l'Opus, en Fainé se'n va de putes amb en Brufal, de Repsol -un altre supernumerari de l'Opus-, ambdós van estudiar al Viaró, un Col·legi de l'Opus.... perquè no té cotxe. 

Avui han donat una notícia bomba. L'ex alcalde de Lloret de Mar de CDC s'asseurà al banc dels acusats al TSJC, acusat de beneficiar la Màfia Russa, cobrant sucosos suborns a canvi. Un altre membre de l'Opus. Xavier Crespo.

Ara que vénen eleccions cal desemmascarar qui hi ha assessorant a l'Arturito Mas. Gent de l'Opus Dei -per cert a Bèlgica ja els consideren una secta i són IL·LEGALS!!!!!!- o més o menys, propera. Aquesta gent, curiosament ordeixen un entramat d'empreses en el sector sanitari, d'assegurances mèdiques. Compte amb ADESLAS!!!!! I si voleu portar algun fill o nét o simplement estudiar per fer CV, no aneu al IESE, va ser creat per l'Opus.

http://www.cafeambllet.com/press/?p=17447

I per més informació, demaneu al vostre metge de capçalera, que per favor, NO us receptin res dels laboratoris  CINFA*,; el fan a Navarra i segons informacions a què he tingut accés, és "OPUS Pata Negra". Aquesta gent, alguns dels sseus directius, als estius van a rentar-se la seva imatge anant a Kenia a muntar laboratoirs i "ajudar" a la gent, són tant "cristians...!". Hi van amb una ONG anomenada ONAY i amb vincles amb el Col·legi també de l'Opus d'Iruñea, Iribar.

Au, ja podeu estar entretinguts durant una bona estona.

*CINFA ho prenia jo: Fa anticomicials i per a la Pressió arterial.... Ara prenc "Laurak" de Quilogen (Levetiracetam).

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
passa,que de segons quines assegurances,no surt a compte canviar...
18 Maig 2015
Ness
no tens escapatòria
19 Maig 2015
miquel pubill
és una màfia.
19 Maig 2015
Ness
SECTA. A Bèlgica ja és il·legal
20 Maig 2015