login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

L'Hospital de la merda

Hi ha plantes com la del meu perfil, Stapelia Variegata, que fa una pudor de carn podrida perquè les mosques les vagin a pol·lonitzar.

Les mosques normalment va a llocs on hi ha merda.

A l'Hospital de Sabadell -Taulí- en vaig descobrir, de mosques. Una, de molt pesada a la sala d'espera d'urgències. (Ahir hi vam haver de dur al meu pare i jo vaig ser qui m'hi vaig haver de quedar).

L'altra mosca, tossuda com els unionistes a no voler deixar la merda d'Ecspanya, dintre dels compertiments de brioixeria del self-service que hi ha a l'Hospital. Fàstic del tot.

A més a més, el meu pare l'han deixat en observació en un cambrot sense ventil·lació, que no sabies quina hora del dia estaves. estava sol i al davant d'ell, una dona que cada mitja hora -com un rellotge suís- vomitava. A sobre, un menú especial per dinar: Amanida de patates "especial" (Patates congelades de feia dies, sense oli ni sal, sense haver-les escalfat) i un tallet ridícul de salmó al forn. Per una persona que ha estat gairebé 5 dies sense tastar res sòlid és gairebé un insult a la vida humana.

I a sobre, els doctorets -en concret, doctoretes- no en tenien ni puta idea de res. I com sempre, el Manual ben llegit. Ibuprofè 600 -genèric, placebo que NO fa res pel seu estat de forta cefalea- i Paracetamol. I llavors diuen que gastem massa medicaments, el problema és que hi ha MASSA INCOMPETÈNCIA ENXUFADA.

Comentaris (4)11-07-2012 19:03:26ANECDOTARI

miquelpubillgarcia, 11-07-2012 20:58:04

a tots els estaments oficials, hi ha un imcompetència total

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 12-07-2012 14:27:59

L'Hospital de Sabadell NO ARRIBA A HOSPITAL, és un simple dispensari

miquelpubillgarcia, 12-07-2012 18:10:01

fa anys una tieta meva va estar ingresada al tauli`i va anar tot força bé. es clar,aleshores el p.p.estaba en minoria absoluta. espero que el teu és recuperi aviat.portes una mala ratxa,ànims.

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 12-07-2012 23:45:59

va molt lenta l'herpes Zòster....

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: