Ness
per en 18 Març 2014
533 Vistes

Avui -és la prèvia- i sobretot demà, els addictes de la secta mafiosa de l'Opus Dei fan la fidelitat a la institució. Els que no n'eren, hi entren o sinó la renoven.

Els que segueixen cecs o no hi volen veure, aboquen el seu patrimoni -en forma de finques o en metàl·lic- als Kapos de l'Obra que si no ets ric no t'hi volen. Has tenir-ne i tocar-ne de calants i a més, ser bo en alguna professió que doni molts euros. Vaja que si ets ric i tonto només aprofiten la riquesa i si ets tonto, què hi farem.

Si ets pobre i bo en la teva professió, res de res, perquè els escollits han de ser RICS I TENIR CLASSE; una de les màximes: l'aparença.

En Joanet, físic, un ex numerari que quan li van plantejar la Fidelitat a l'Obra els va plantar perquè no estava disposat a entregar la seva seva riquesa a canvi de no res.

Quan ets membre d'aquesta institució "devota", perquè tot és de cartró pedra, com les falles valencianes, hi treballes gratis. Bé gratis no, els dónes el que cobres i ells decideixen què et convé i el que no. Diners per pasta de dents, per un raspall, unes calces, etc. Ah també fan frau a la seguretat social perquè els numeraris que treballen per a ells en escoles i altres xanxullus, NO cotitzen. Així, si algun dia els vols deixar, no tens res, no existeixes i per tant, no pots cobrar d'enlloc cap pensió.

Aquesta és la mesura coarcitiva d'aquesta màfia. Totes les màfies et donaven seguretat, et protegien del món exterior a  canvi de pagar-los un tant al mes. Aquests però, s'ho asseguren de manera vitalícia.

Es pot dir que a Madrid, avui molts del govern espanyol renovaran la fidelitat a la màfia.

Mato; Montoro; Fernández Díaz; Trillo; García-Margallo...i d'altres que no sé...però per exemple, l'Isidro Fainé de LaCaixa també n'és, però com a súper numerari...

Si voleu fer-vos una idea de l'escòria que s'amaga en aquesta teranyina de maldat teniu dues opcions:

http://sinmiedoalopusdei.blogspot.com.es/

http://www.opuslibros.org/

El primer blog és d'una ex numerària que s'hi va estar 19 anys perdent el temps. És un blog que treu a la llum les trifulgues d'aquesta gent i fa comentaris sobre religió. Ella és navarresa i catòlica però no vurra.

El segon enllaç és un web sobre ex numeraris/es i ex súper numeraris/es. Hi ha molta informació. Experiències, traumes i molta divulgació del que NO s'ha de permetre.

Per tant, avui fareu Fidelitat a la Llibertat d'opinió i llibertat de consciència ja que en aquest món que ens estan deixant, no hi ha lloc per aquestes coses tan humanes.

LLibres:

La santa culpa; La butlla; Els sobres. Vicenç Mengual Casellas (actualment desaparegut del mapa cibernètic), ed. La Busca. (Quan va tenir corregit Els sobres -que per cert jo com una tonta li vaig ajudar- va fotre el camp acusant-me d'estar enamorada d'ell. Res de més inversemblant!).

Pax...In aeternum...

I qui llegeixi en francès:

Dans l'enfer du l'Opus Dei. Veronique Duborgel

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
gràcies...
20 Març 2014
miquel pubill
gràcies a tu i ben merescudes
20 Març 2014
Ness
m'engreixaré
21 Març 2014
miquel pubill
no passa res,millor.
21 Març 2014