login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Estudi...

El meu germà fa classes de contrabaix a una escola de Música Privada. MusicAmat de Gavà.

Aquest matí tenia classe amb el seu únic alumne.

A casa no puc estudiar perquè els meus pares desconeixen que jo estic embarcada amb un clarinet. Si ho sabessin hi haurien molts problemes.

Per tant, he decidit i, ell em cobreix les espatlles, anar a estudiar allà. A més, la directora de l'escola privada de Gavà, la professora i pedagoga Carmen Amat, ho ha trobat molt adient i m'ha donat permís per poder fer sonar, de moment, el clarinet.

Perquè no ens enganyem: de moment hi ha la proesa de fer-lo sonar. Avui, una hora ha passat volant!!! He estat provant de fer les notes que em va ensenyar el meu profe, en Frederic: poques. Do, Re, Mi, Fa, Sol -ben sola- i el La, una mica més complicat.

Costa molt trobar una bona posició dels dits, que tapin bé els forats i sobretot evitar que no surtin galls i encara és pitjor fer-lo sonar amb una canya un pèl deteriorada. Me n'haig de comprar una! He fet una mica l'escala...quan havíem de marxar, la cosa començava a fluir bastant bé.

Ja se sap, quan més t'ho passes bé, has de marxar.


P.S. El meu germà m'ha preguntat: Què prefereixes, fer sonar una flauta de bec o un clarinet.

M'agraden els reptes i em quedo amb el Clarinet malgrat em costi més.

Comentaris (3)24-11-2010 20:05:23CLARINET

amorclandestiamorclandesti blog, 24-11-2010 23:03:40

Quan li agafes bé el truc... ja voràs que bé t'ho passes! Jo ja fa set o vuit anys que el toque i encara se m'obliden algunes posicions u.u però tot i això, és divertit jeje

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 25-11-2010 11:55:54

Té un so preciós. fa anys en vaig sentir un en directe, a casa, perquè el meu germà va fer uns arranjaments per a clarinet, violí i contrabaix, d'unes peces per a piano de Mozart a quatre mans. I llavors se'm va ficar al cap la possibilitat d'estudiar-lo. De moment és una prova, ja veurem com evoluciona la cosa...

RepublicanaRepublicana blog, 25-11-2010 20:57:13

Ànim!!! ^^

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: