Ness
per en 1 Juliol 2015
475 Vistes

La radicalització de les elits governants són típiques dels estats en decadència moral, social i econòmica.

Catalunya es troba encallada perquè els polítics estan essent inoperants cap a la nostra Llibertat. Catalunya té un fort sentiment de Vençuda -com ha estat sempre-, però ara amb l'agreujant que els mitjans de comunicació els énen imposats des de Madrid. han de fer d'altaveu d'allò que diu el poder decadent. 

La llei franquista del 40 que ha entrat en vigor a les 00:00 d'avui i altres mesures del passat per anhiliar Catalunya de totes les seves funcions nacionals a través de la "Justícia" espanyola -tot advocat o jutge ha d'empassar-se la Constitució espanyola per imperatiu legal o no, per poder exercir-; Constitució que amb aquesta llei dels anys 40 queda totalment desfaçada i caducada, amb la seva radicalització extremada és típica d'un estat decadent.

TV3, encorada a les elits pijoprogres d'una banda amb el corresponent bonisme filoislamista i per l'altra, al feixisme decadent espanyol no pot, no pot avançar. Allò decadent és una mena de paràsit que tot ho contamina. Grup islàmic que degolla o crucifica a menors d'edat que no fan -i segons la seva llei- no estan obligats a dejunar durant el ramadà és un bon exemple.

El Califat Islàmic no aporta res. Només mort. El radicalisme salafista pensat des de dalt*, per unes elits suposadament fonamentalistes, volen quedar-se amb una part del pastís, que presumptament abans, a la seva edat d'or, ocupaven.

No podem comparar amb l'art i la ciència àrab de l'hègira i posterior a ella. Hègira és l'expansió de l'islam. Ara també es vol expansionar sense aportar valors. fa temps que es dkiu que l'Islam és un cos mort. Ignorància pura que es transmet per via oral a les mesquites. Mesquites que paga Qatar i que també Qatar paga el Barça. Amos del Petrodólar i no com alguns eixelabrats del bonisme filoislàmic ens bombardegen dient que el califat és un producte d'Israel. Amb això no té sentit perquè israel no és un estat o cultura decadent. Els decadents tothom que dóna suport mirant a una altra banda o amb diners a aquests mosntres.

Tallar el clítoris a una nena, es diu que el seu "profeta pederasta" Mohamet NO HO TROBAVA NECESSARI i aquests desgraciats, les hi obliguen. per què? les dones no poden sentir plaer sexual. Una nena de 4 anys dubto que tingui res. I amb aquella merda de gent jo que sóc adulta, tampoc sentiria res.

Les dones que parlin per mòbil, mà tallada. 

Obligació a convertir-se a l'islam. També ho van practicar els cristians fa segles. Els imperis decadents com Castella després de l'expulsió dels jueus també en feien de barbaritats un cop descobert el "Nou Món". Amb la creu a la mà i l'espasa a l'altra. Analfabets i reaccioaris. Ara el relleu el tenim amb Espanya i els mercenaris islàmics àrabs. Sense arrels, sense diners, frustrats per la promesa d'un nivell de vida que no se'ls ha donat...

Però jo no en sóc responsable. No els he imposat res. Si volen, que es manifestin als seus països d'origen i ho reclamin allà. Els àrabs van ser es primers en comerciar amb esclaus. Els moros als pergamins de les Cròniques de Jaume I els representen negres. Eren la gent de Mali o tuaregs qui feien el negoci i els revenien on convengués. Ara també. L'islam és unareligió que s'abasta de les cultures més tòxiques i devastadores que ha produït la humanitat. Ara en collim els seus fruits.

I Espanya, també. Vull dir Castella. Desprecia cuanto ignora -Machado dixit-. És endèmic. No crec que hi hagi cap partit que ho pugui solucionar, és part de la gent....

Per tant, posem la Primera i marxem. No vull que un  país com els castellans amb la seva versió islàmica ens destrueixin!

 

*L'islam de Mohamet i el de ben Laden, va ser una revolta de les elits de cada moment històric.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
de pell fina
6 Juliol 2015
miquel pubill
i no li agraden les sopes...
6 Juliol 2015
Ness
o els ous
6 Juliol 2015
miquel pubill
un poca-solta...
7 Juliol 2015