Ness
per en 10 Juny 2014
619 Vistes

M'HAN PASSAT AIXÒ.

ÉS UN COMUNICAT D'ALERTA. ESPANYA ESTÀ PERDENT ELS PAPERS I ENS VOL ATURAR COM SIGUI.

LA SEVA GUERRA MAI NO POT SER NETA.

PASSEU-HO, CATALANS!

L´exdiputat del PSC, Toni Comín, assegura que l´Estat espanyol "busca que aparegui una víctima, que s'atribueixi al moviment independentista"

L'ex-director de 'La Vanguardia', José Antich, ha avisat que l'Estat espanyol "vol que el proper 11 de setembre sigui una jornada de confrontació, volen evitar la imatge lúdica i festiva de les últimes Diades. Segons ell, l'estratègia seria desacreditar les organitzacions que hi ha al darrere". Durant la tertúlia d´aquest matí a RAC1, Antich també ha assegurat que“des de Madrid es busca generar un clima de por entorn al procés independentista, perquè pensen que així s'aconseguirà rebaixar el que està passant a Catalunya".

Toni Comín, ex diputat del PSC, també ha afirmat que "busquen que aparegui una víctima, que s'atribueixi al moviment independentista”. Per Comín això “provocaria una aturada en sec del procés català, que permetria guanyar temps a l'Estat per reconduir la seva estratègia”. “Hi ha dues maneres per aconseguir aquesta víctima: introduint algun element violent en el si de les organitzacions independentistes, o radicalitzant un moviment pacífic fins que un esbojarrat cometi un error", ha confessat.

"Ha estat una estratègia habitual de les forces de seguretat de l'Estat, la de convertir moviments pacífics en violents", ha assegurat Comín quan ha posat d´exemple l'actuació que van tenir les forces de seguretat de l'Estat espanyol amb el moviment pacifista dels anys 90.
J
osep Antich va ser destituït com a director de la Vanguardia per ordre del Rei !!!.

Toni Comin es va donar de baixa del PSC el mes de març
Actualment, el govern "español" mira de interferir tots els correus que facin referència a la independència. Cal que tant aviat us arribi un correu el passeu a tots els vostres contactes, abans no tinguin temps d'esborrar-lo.

 

M'HA ARRIBAT PER VIA FACEBOOK

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
no crec, ell és opus.
12 Juny 2014
miquel pubill
em sembla que molts ja han vist de quin peu calça.
12 Juny 2014
Ness
però a les europees i autonòmiques l'han votat
12 Juny 2014
miquel pubill
els botiflers
12 Juny 2014