Ness
per en 8 Novembre 2015
416 Vistes

Fa anys em vaig topar amb un personatge que va posar de moda fanàtica i radical millor manera que els polítics s'adonessin que el Poble està d'esquena d'ells i n'està fins els collons, és no votant a les eleccions, és a dir, practicant l'ABSTENCIOISME.

Ara barallant-me amb el racó català, n'he trobat un altre, que també conec a mitges,  perquè l'he vist UNA sola vegada -com l'altre- que al 2014 es barallava en solitari per les abstencions a les eleccions europees.

Ambdós segeuixen una mateixa línia ideològica, gairebé es plagien, tocats per l'Opus; un en va ser membre i l'altre els persegueix com rates. Són asexuats i mentiders. i Apostaven pel mateix Abstenció. L'Abstenció és el que vol la dreta i el que els anarkos del 36 (CUP d'ara no fa gaire temps) recomanaven.

Però ben mirat, a Espanya, a la Moncloa, què hi hem d'anar fer? Què hi hem de negociar, com serà la nostra agonia? Més cadiretes, més privilegis? A Catalunya no hi ha CAP partit amb lògica, excepte en aquest sentit, tot emulant els bascos, que no vulguin anar a Madrid, però els políticament correctes, ERC i CDC, els que representaven Juntspelsi, que encara tampoc sé què representa aquest sí,  hi  aniran per separat. la resta de pallassos, ambigus o unionistes m'importen un rave.

Què tens?

Res.

Votar nul?

Votar el primer partit espanyol que es mostri amb un parell de collonys com: netejar la corrupció de les istitucions. Perquè deixem-ho clar ERC i CDC hi volen anar per omplir-se les butxaques i intentar que la franja xarnega de la zona metropolitana els voti. No ho han fet mai ni ho faran ara. No aprenen de la història, ni de les darreres eleccions on la força més votada, la que més ha absovit el vot espanyol militant ha estat C'S, les antípodes d'ERC i dels candidats que s'hi presenten. Pobre Tardà.

A la fira d'entitats a Arc de Triomf, Súmate estava desert. Els espanyols no van a commemorar res que n sigui "lo suyo". Catalunya és dels catalans però amb el castellà oficial...

Com ho veieu?

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
ni jo
10 Novembre 2015
miquel pubill
ja s´ho faran...
10 Novembre 2015
Ness
encara fem massa
10 Novembre 2015
miquel pubill
tens raó.
10 Novembre 2015