login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Diferent de potencial...

elèctric.

Aquests dies he fet uns viatges de "turisme" per gastar una targeta integrada de 5 zones a Mataró -malgrat sigui de 4- que vaig comprar per anar a classes de Clarinet a Sant Celoni i que no havia aprofitat degudament.

Una vegada ja m'havia passat tornant de Terrassa a l'hora de prémer el boto d'obertura amb els somriures sarcàstics d'uns segurates d'Adif....una petita descàrrega elèctrica i no hi vaig donar importància, però aquests dies, la cosa ha estat més considerable.

Evidentment no ha estat una petita incidència o anècdota. Ha estat quelcom més seriós. Jo portava una estàtica amb càrrega positiva o negativa més alta o diferent del metall poc aïllat dels trens de la línia de Mataró R1 i la línia de Manresa R4 i, m'he picat. M'he electrocutat.

Una descàrrega lleu però amb prou presència que no he pogut contenir amb un petit xiscle que la gent no ha sabut entendre.

Així estan fets la merda de trens que tots paguem amb preus desorbitats i encara diuen que hi ha pèrdues..., uns forats com ous d'estruç a les butxaques que algú o altre, se'ls queda. No hi ha explicació que quadri.

A partir d'ara cal tocar fusta però com que de fusta no estan fets els trens, plàstic!

Comentaris (3)01-03-2014 19:30:10ANECDOTARI

miquelpugamiquelpuga blog, 01-03-2014 22:15:07

no s´equivoquen mai,tot ho fan perfectament malament

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 02-03-2014 13:30:10

españols

miquelpugamiquelpuga blog, 02-03-2014 20:40:56

una raça negativa.

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: