Ness
per en 1 Març 2014
602 Vistes

elèctric.

Aquests dies he fet uns viatges de "turisme" per gastar una targeta integrada de 5 zones a Mataró -malgrat sigui de 4- que vaig comprar per anar a classes de Clarinet a Sant Celoni i que no havia aprofitat degudament.

Una vegada ja m'havia passat tornant de Terrassa a l'hora de prémer el boto d'obertura amb els somriures sarcàstics d'uns segurates d'Adif....una petita descàrrega elèctrica i no hi vaig donar importància, però aquests dies, la cosa ha estat més considerable.

Evidentment no ha estat una petita incidència o anècdota. Ha estat quelcom més  seriós. Jo portava una estàtica amb càrrega positiva o negativa més alta o diferent del metall poc aïllat dels trens de la línia de Mataró R1 i la línia de Manresa R4 i, m'he picat. M'he electrocutat.

Una descàrrega lleu però amb prou presència que no he pogut contenir amb un petit xiscle que la gent no ha sabut entendre.

Així estan fets la merda de trens que tots paguem amb preus desorbitats i encara diuen que hi ha pèrdues..., uns forats com ous d'estruç a les butxaques que algú o altre, se'ls queda. No hi ha explicació que quadri.

A partir d'ara cal tocar fusta però com que de fusta no estan fets els trens, plàstic!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
no s´equivoquen mai,tot ho fan perfectament malament
1 Març 2014
Ness
españols
2 Març 2014
miquel pubill
una raça negativa.
2 Març 2014