login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Desmaternitzada

Solen dir que les mares, ja bastant grans i que no han pogut acomplir la seva maternitat -o que ho han intentat fins a l'extenuació-, passen pels aparadors de roba per a bebès i es fonen de tristesa.

Davant de qualsevol botiga d'instruments, acabo badant nostàgica quan els meus ulls troben un Clarinet ben desat al seu estoig, per parts, a punt de ser tocat... Veus el preu i el cor et fa un salt. Inassequible mentre hi hagi sequera a Ensenyament.

Recordes notes; les posicions dels dits; els problemes que tenia per tapar-los i perquè sortís el so. Les llàgrimes que em queien quan hi havia una peça que sortia reeixida...

I sospiro.

Anhelo. Aquell infant que jo bressolava abans d'entrar a l'aula; de pasta de fusta, negra. Amb claus metàl·liques i una canya simple. Aquesta encara espera tornar a vibrar i emocionar algun cor trencat.

Comentaris (2)03-08-2011 19:20:41CLARINET

gripaublaugripaublau blog, 03-08-2011 20:30:39

L'has d'enyorar molt, per força.
Una pregunta: i de segona mà a internet no se'n troben? Potser en algun indret hi apareix una bona oferta.

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 04-08-2011 21:59:57

Els "baratets" són de 140 o 160 €. pensa que jo encara dec 350 € per les classes que em va pagar el meu germà pel taller de clarinet i 60€ per unes ulleres que no porto. Segons vaig sentir a dir al meu ex-profe de clarinet, les merdes d'ulles tan modernes, que semblaven per llegir, són molt POC FUNCIONALS ja que la vista s'escapa pels núvols i, per tant, mentre no trobi unes ulleres que s'adaptin perfectament a la meva cara, no en penso dur!

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: