Ness
per en 24 Desembre 2013
576 Vistes

Feia dies que em preguntava com deuria ser un Doctor però que quan jo el vaig conèixer encara era un Residient en Traumatologia i Ortopèdia de la Mútua de Terrassa: en  Dr. Carles Morera.

Per pagar-se la carrera que val un senyor pastón tocava la trompeta en una Cobla i va coincidir amb el meu germà, és clar!

Va ser ell, que cap als 90, -96 o 97- ens va recomanar una ortopèdia de Terrassa. Aquesta Ortopèdia, als anys que jo parlo encara no tenia local propi i visitava, un dia a la setmana, crec que els dimarts, a Consultes Externes de la Mútua. Cal dir que jo vaig ser de les primeres usuàries d'estrenar local i per cert, encara hi continuo anant. CENTRE ORTOPÈDIC RENDÉ (Passeig Comte d'Ègara, 21)....

En aquells anys, aquest resident en Traumatologia s'havia deixat els cabells una mica llargs. Els portava a mitja melena, estil Franz Liszt; a més tenia els ulls verds, tot un exotisme.

Val a dir que cada vegada que vaig a l'ortopèdia pregunto per ell: "Jordi -l'ortopèdic-, què fa en Carles?; Encara porta els cabells curts -quan es va casar se'ls va tallar curts i no valia res!!!-; Sí sí, encara els porta igual; quina llàstima..." I sí és una llàstima perquè avui he intentat cercar-lo per internet i m'he trobat amb aquella decepció...cabells curts, més gran... Agafeu una pintura de Franz Liszt i talleu-li els cabells amb el paint...segur que us decebrà.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
seriosament. Ell encara toca la trompeta privadament. Li agrada el jazz i la música del 80. Però és un metge vocacional. A ell no li agrada estar assegudet en un despatxet i anar a atenent els pacients. No. A ell li agrada operar i arreglar les coses malfetes...això sí, és un que li agrada molt toca... Veure més
24 Desembre 2013
miquel pubill
fa bé.que punyetes,per això ha estudiat,no et sembla?
24 Desembre 2013
marcus
Encara sort que té cabells.
24 Desembre 2013
Ness
hehehehehehehehehehe, lutier! li encanta la seva feina.
25 Desembre 2013