Ness
per en 12 Setembre 2014
658 Vistes

Tothom es feia fotos durant la Via, fent temps, amb els amics que hi havien anat plegats.

Jo  tota sola, amb els meus auto retrats, en ple sol abrasador.

Va ser decebedor, en definitiva, perquè tota l'alegria de la gent, acompanyada dels seus, n'era molta i, la meva, isolada, íntima, fins i tot trista.

El meu germà va arribar tard, ni tan sols a les 17:14. Hauria tingut almenys algú de casa, però no.

Ell no en tenia gaires ganes...i a mi poc me'n faltava... va ser tot a darrera hora, la inscripció, en contra dels meus principis, uns principis de ramat que anaven encaminats només a demanar votar. Jo no vull Votar, jo vull la Independència i de fet, NOMÉS es cridava/ demanava INDEPENDÈNCIA. La Forcadell & CIA + polítics, deVien ser sords. Fa massa temps que dura i al final, cansa.

Jo sempre m'he cregut les paraules: INDEPENDÈNCIA perquè n'hi ha uns que només les diuen per dir-les -Anti sistema  i les CUP-, per fer-se veure. Fins i tot es manifesten per separat. Molt per separat i els CUPaires estan al Parlament vivint del "cuento". Decebedor.

Tram 67, era un bon Tram segons en Santi Vidal. Això li ho va dir a una "amiga" del Facebook que jo li vaig demanar que li donés records, el dia 9 de setembre, a Tarragona. Ell m'havia suplicat -el 14 de juliol a Sants- que anés a la V. Em va costar molt decidir-me. Fins i tot, semblava que hi havia d'anar per obligació, contra de la meva Voluntat... fins que vaig trobar un bon amic, que per cert, li dóna mil Voltes al Jutge Vidal, com a Independentista, que Va fer decantar la balança. "Vés-hi!". Sense discutir-li vaig obeir com un soldat. Les seves paraules van a missa!

No era en va. El Tram 67 era bon Tram perquè era cèntric. A la Diagonal van tenir molts problemes per poder-la omplir, sense espais buits... que n'hi havien molts.

Poques fotos, enfonsada entre la multitud...decebedor.

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
marcus
Al 26, sota l'estàtua de Verdagurer diagonal / pasg. Sant Joan
19 Setembre 2014
Ness
estava gaire ple? van dir-me que Diagonal no va fer el ple del tot...
19 Setembre 2014
marcus
Quasi no em conecto, sorry No estaba plè del tot però hi havia força gent, es pot qualificar de bastant correcte.
25 Setembre 2014
Ness
jo tampoc, em connecto però està bé.... de mica en mica s'omple la pica!
29 Setembre 2014