Ness
per en 10 Novembre 2014
636 Vistes

Els catalans que van votar a Catalunya són més de 2 milions de persones. Però encara falten els que ho van fer a l'estranger, amb urnes a Mèxic, Austràlia, Bèlgica, Argentina, etc.

Tothom hi va estar d'acord -no sé què van votar el polítics unionistes i oportunistes tipus ERC o CyU-, però de moment SOM un 80,72% de SÍ A FAVOR DE LA INDEPENDÈNCIA i un 15,05% PEL NO, AMB TOTES LES SEVES OPCIONS, alguns vots en blanc i com sempre els xarnegos i altres esrangers es van abstenir.

Va ser un bon dia.

Al juliol, en una xerrada que va fer el Jutge Vidal a Sants, parlava de les possibilitats del SI en percentatges de participació que haurien de donar la Consulta com a vàlida. No li va passar pel cap aquests resultats. Avui deu estar eufòric, no deu tocar de peus a terra -tot i que normalment, no hi toca mai-....

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
gràcies
10 Novembre 2014
miquel pubill
molts canals de noticies arreu del món,diuen que Catalunya serà el proper nou estat d´Europa,
10 Novembre 2014
Memi
M'ha fet molta gràcia que fas servir el terme "xarnegos", sobre el qual fa temps que vull parlar. Companys, vaig a crear un blog d'opinió, com feu vosaltres, i un dia d'aquests explicaré tot el que penso sobre l'ús d'aquesta parauleta.
11 Novembre 2014
Ness
cerca-la al GEC i fora dubtes. El què en vulguin dir contraris del significat exacte són persones amb complex de botiflerisme
11 Novembre 2014