Ness
per en 9 Setembre 2013
620 Vistes

Avui he acompanyat al meu pare -i al meu germà- a casa d'un "Xaman" per fer-li una pregunta sobre la meva anatomia, sobretot si hi havia res a fer amb les meves cervicals.

El primer que puc dir, de la manera com treballa, que és un crack, que es coneix el cos humà d'una manera més global que els metges de la medicina de la Seguretat Social. És integral. Al meu pare li feia mal una part de l'esquena i crec que al final li ha trobat...no era l'esquena pròpiament dita sinó un òrgan intern. Entre bufeta, pàncrees o ronyons. Li ha fet un súper massatge que l'ha deixat com nou. Ara ja no li fa mal, allà on es queixava!

Després m'ha tocat a mi.

Només ho volia mirar i tot mirant s'ha animat a fer-me un altre massatge. M'ha tocat el peu dret i m'ha dit que tornarà a tenir més moviment del que tenia abans.

Les cervicals poden millorar molt. Normalment em poso en una posició "geperuda", una posició fàcil com diu ell i això fa que l'esquena es degeneri i creï un mal hàbit. He acabat nova, flotava i tot, quan he sortit.

Es veu que a tothom que passa per les seves mans el fa tornar "pollastre". Deixa de fer força, tot mort, no pensis en res i... CRAC! un cop sec que sembla com si un botxí li trenqui el coll a un pobre pollastre.

El meu coll semblava com si fos aquest pollastre i això 3 cops.

Una altra cosa que ha coincidit amb mi, que tinc les cervicals entumides/contracturades d'allò més. Ja prou que ho noto!

I que pel peu, li aniria bé, caminar per la sorra mullada -això també ho vaig fer una temporada al 2000-.

Ara ja em fa el mal pronosticat. Demà el peu et farà mal. Ja me'n fa ara.

Crec que quan acabi les seves sessions -després d'acabar amb l'economia domèstica- m'haurà fet NOVA DE DEBÒ!

Kik-kirikik!!!!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
covards
12 Setembre 2013
miquel pubill
abans se´n deia fills de...
12 Setembre 2013
Ness
i ara també....fills de puta
12 Setembre 2013
miquel pubill
una raça negativa,extranya
12 Setembre 2013