Ness
per en 13 Setembre 2014
690 Vistes

Diuen que una característica important dels catalans són les Capelletes. Grups petits de coneguts i amics que fan impenetrable algú de fora.

Ho he comprovat amb els suposats independentistes. Quan els convé, criden fins a l'extenuació que ens fa falta UNITAT.

Unitat pels altres perquè els escollits són dels TANTS CATALANS TANTS PARTITS i, entre ells no hi ha manera de posar-se d'acord per a conglomerar-se, anar a la Una... entre ells troben pegues -que si socials, massa moderats, massa d'esquerres, massa de dretes, que a tal grup hi ha un imbècil que no em cau bé, etc.-.

Ho he notat amb dues fotos que vaig penjar al Facebook. En una hi sortíem nosaltres, jo i el meu germà acompanyats d'una parella que formen part d'un partit nou: Bloc Democràtic Nacional. Un membre del grup és en Dani Ramírez . I en l'altra foto, en comptes del meu germà -que era qui feia la foto- un altre membre del partit. Hi ha una diferència substancial entre els M'AGRADA de la primera foto i la segona.

També cal dir, que aquest altre membre del grup, tot i que jo hi formo part d'una manera tangencial, com a col·laboradora per fer escrits (només), i que teòricament hauríem de ser "amics" o "companys d'acció" la salutació va ser freda per no dir glaçada.

I és això el que més em molesta.

Havíem de quedar per a la Marxa de Torxes el dia 10 de setembre a la nit i, ningú atenia la meva crida. Fins que no els vaig definir com a capelletes, no vantenir esma de respondre'm.

No hi ha caliu , jo a la VIA estava sola envoltada de gent que no coneixia de res. I em vaig sentir sola. L'únic moment que em vaig sentir reconfortada va ser quan vaig cantar Els Segadors perquè la meva ment hi tenia una imatge d'una persona que almenys no fa comèdia, com tot el personal de totes les capelletes que m'he topat. Íntegre i sincer...

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill
no tindria de ser aixì,oi?
14 Setembre 2014
Ness
per desgràcia...
14 Setembre 2014