Ness
per en 10 Juny 2016
780 Vistes

El dia 13 de maig vaig voler posar-me a prova.

Manresa-Montserrat a peu. Organitzat per una associació per recaptar fons contra el càncer, de Manresa i, un grup de Mossos Solidaris, també de Manresa.

Moltes persones preparades van caure pel camí solellat. Al km. 6,8.

Jo i altres valentes ho férem al km 14. Els Mossos van col·laborar remolcant gent que no podia fins a Montserrat. Hòstia que bé a les seves furgonetes, no vam necessitar aire condicionat, tot  i que un d'ells, molt sociable i agradable ens ho volia posar fàcil. NO. Allà ens vam fer una foto de grup.

Ben apalancats, això sí.

Un cop a Montserrat, ens van donar coses de propaganda, sobretot aliments i begudes....

En un racó, a l'ombra hi havia un home que em sonava de cara que no sabia qui era. Per internet i hores després de la caminada, vaig saber qui era, perquè amb tota la seva mala educació no m'ho va dir, quelcom semblnt a: "Sóc aquell de la poli". què li costava dir: "Sóc el director de la Policia, n'Albert Batlle". I hagués quedat com un senyor i no com un imbècil.

Això sí, el poli, agent mosso que ens va dur a Montserrat i que va tenir tanta deferència amb mi (Em va abraçar en fer-nos la foto), sí que va quedar bé i, des d'aquest humil blog li voldria fer la meva particular contribució: Fantàstic 13.127!!!!!!! publicant la foto retallada....

 

I per donar fe del cansament....

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
miquel pubill garcia
fas bona cara...veig que va ser un bon dia.
12 Juny 2016
Ness
sí...moltes emocions malgrat anés sola com una bola
12 Juny 2016