login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Boles mèdiques

Fa 9 anys, un metge de capçalera que encara es mou pel meu ambulatori i que la majoria de les administratives que treballen a admissions diuen que està sonat, em va receptar un medicament que, en teoria era un antiinflamatori per al sistema nerviós perifèric. Dic teòricament perquè fa poca estona m'he assabentat, gràcies al Sant Google que no és tal cosa sinó un venotònic.

En aquella època que en prou feines sabia enviar un correu electrònic, no vaig pensar en mirar què cony era allò que em receptava aquell passerell. Ara, una mica tard, he sabut que em va pendre el pèl de valent.

Daflon, em va dir, és un antiiflamatori que serveix per descongestionar els nervis dels dits del peu; segons ell i jo mateixa perquè sóc qui ho pateixo és causat per una reestructuració de l'esquelet provocada per distribució diferent de la base estructural de l'anatomia: dit d'una altra manera. Si el traumatòleg no m'hagués operat el peu dret, el peu dolent, ara no se m'adormirien el segon i tercer dit del peu contrari, i per tant, peu "bo".

No us fot? I ara, jo haig de confiar amb la resta?

Comentaris (2)20-02-2011 18:56:57ANECDOTARI

gripaublaugripaublau blog, 20-02-2011 19:37:45

Sí, tal i com ho expliques evidentment és complicat seguir confiant-hi.

serra_catalana73serra_catalana73 blog, 20-02-2011 19:50:13

Cada vegada confio menys amb el meu neuròleg. Cada vegada em diu un diagnòstic diferent de la mateixa cosa. Encara serà capaç de negar les seves pròpies paraules: "cada vegada estic més convençut que no tens epilèpsia", però el seu convenciment no passa de moment, de fer-me deixar la medicació. Serà possible!!!!?

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: