Ness
per en 2 Juliol 2014
610 Vistes

Abans d'anar a la dermatòloga vaig somniar que anava en cotxe amb un personatge conegut que m'agrada molt però no vull dir qui és. Ell conduïa el cotxe i anàvem amb un 4x4 per sobre una platjaàmplia, de sorra compacta i plena de bassals d'aigua. Al mateix dia  ho vaig mirar en un diccionari de somnis, de com interpretar-los.

Em deia que si una altra persona conduïa el cotxe volia dir que Jo tenia l'autoestima baixa.

La sorra significava la meva part racional; l'aigua era l'emocional i la platja, la trancisió entre els dos estadis anteriors.

Una escriptora "amiga" del facebook, la que escriu novel·les històriques -Assumpció Cantalozella- em va dir, il·lusionada, que ja havia trobat el per què dels meus dubtes.

Doncs no.

A la web que vaig trobar per interpretar somnis deia que mai ens ho havíem de pendre al peu de la lletra, que havíem de tenir en compte, la nostra vida, la situació personal.

I aquest somni eren els meus dubtes que es barallaven entre ells. L'encertarà la Doctora en dermatologia amb el tractament?

Em va dir que tenia un dermatitis seborreica (la dermatitis seborreica és una malaltia crònica i de vegades es po reproduir en llocs diferents del cos i és hereditària) i una mica de fongs i, em va receptar 2 pomades perquè me les posés 2 cops al dia, barrejades, a la zona malalta. Ens veurem en 3 setmanes que és el temps que dura el tractament.

Podria ser que sí, que l'encertés, tinc menys picor que abans tot i que aquestes pomades, d'efectes secundaris TAMBÉ donen picor.

Però sóc molt pessimista.

Demà tinc metge de capçalera. A veure què em diu de tot plegat!

Publicat a: Reflexions
Sigues el primer a qui li agrada això.
Ness
que maca....
5 Juliol 2014
miquel pubill
molt,les dues. Però jo no faig tombarelles per que no em caigui la "calderilla" de la butxaca...
5 Juliol 2014
Ness
ja...però si te la miraves amb tanta atenció, la ment d'un infant, li ho pot semblar...
5 Juliol 2014
miquel pubill
si
6 Juliol 2014