login
Inicia sessió

register
Registra't

Pell de ceba

Sobre la relativitat

Si una persona que no hi tens cap mena de vincle emocional, vull dir que si t'abraça sents el mateix com si ho fes una barra de glaç o et parla i t'expolica coses de la seva presumpta vida plena de boles i després descobreixes que t'ha mentit des del principi, t'enfades i prou. LLavors l'envies amb mentides com ell solia fer, a la merda, et treus un pes de sobre important.

En fi, surt de la teva vida, com una brossa incòmode que t'embruta el vestit...

Però la cosa es complica quan la persona amb qui li havies donat el cor, te la fot; quan havies dipositat tota la teva confiança en ell i només t'utilitza; i si et diu potser que li agrades només ho fa per conveniència seva i et segueix la veta per continuar obtenint informació per les seves coses... llavors sí que hi queda forat dintre l'ànima.

Despressió.

Plors.

Decepció.

I no hi ha manera de treure aquesta obessió que et mortifica i t'enfonsa fins a nivells que desitjaries morir-te per provocar-li remordiments -si en té-. O fins i tot fer-li una broma. Dient-li que fulanita s'ha tret la vida perquè no ha pogut aguantar el cor trencat que li has provocat... o fins i tot dir-li, en cas d'una topada accidental que et queden mesos de vida.

Ell potser com a mentider que és no s'ho creuria. Els mentiders no es creuen les mentides dels altres. Els que són llestos, però els soques, com l'imbècil de la barra de glaç, s'ho va empassar. El vaig enviar a pastar fanc amb els mateixos mètodes que ell.

Però per qui m'ha trencat el cor amb nocturnitat i traïdoria, necessito uns mètodes més refinats. Com ell.

Què hi dieu?

Comentaris (5)09-08-2015 23:08:09ALTRES

Cosa de metges.. o no?

L'altre dia llegia que el nostre estimat Boi Ruiz feia unes declaracions un xic arriscades a favor de l'empresa privada a l'hora de receptar.

"Ara un metge podrà "receptar" Ioga, esport, sauna...".

Vaig tenir un traumatòleg que per treure ferro al mal que m'havia fet -em va operar del peu, el 1999- i sobretot no respondre les meves queixes o curiositats, em va dir: "Si anar a la discoteca entrés a la Seguretat Social, te la receptaria tres cops per setmana!". "Carca, que ets una carca!" o una altra variant.. No siguis carca!".

Ara pensarà amb el què em va dir... i es fotrà un fart de riure. Pensarà amb mi, se'n recordarà?

Comentaris (1)09-07-2015 17:55:51ANECDOTARI

Neteja

Moltes persones que es venten de llegir la premsa no manipulada pels poders influents, no llegiran mai què diuen els de l'estat Islàmic als seus teòricament amics de Hamas o Al Fatah (la victòria contra Israel).

Doncs que el califat islàmic finançat per Qatar es dedica a fer neteja entre les seves línies àrabs.

Mentre no toquin els nostres, si es maten entre ells, ja tenen el meu permís. Que eliminen els presumptes "palestins": No penso condemenar res; gente con gente, al cap i a la fi, "Palestina" sempre s'ha posicionat contra Catalunya i, els catalans ens hem de posar a favor dels nostres aliats. Curiosament TOTS els països àrabs, els aliats endèmics de l'esquerra "catalana i espanyola" i alguns de l'extrema dreta, NO reconeixerarien una Catalunya independent. Per a mi, els poden anar-se'n a l'infern. Darreres paraules de Saddam Hussein abans de morir penjat per una suposada justícia dels EEUU, que l'acuasven de tenir armes de destrucció massiva. Allà les úniques armes que tenen és l'odi i la revenja; el ressentiment i la sang.

Comentaris (5)02-07-2015 14:20:15ALTRES

Estats decadents

La radicalització de les elits governants són típiques dels estats en decadència moral, social i econòmica.

Catalunya es troba encallada perquè els polítics estan essent inoperants cap a la nostra Llibertat. Catalunya té un fort sentiment de Vençuda -com ha estat sempre-, però ara amb l'agreujant que els mitjans de comunicació els énen imposats des de Madrid. han de fer d'altaveu d'allò que diu el poder decadent.

La llei franquista del 40 que ha entrat en vigor a les 00:00 d'avui i altres mesures del passat per anhiliar Catalunya de totes les seves funcions nacionals a través de la "Justícia" espanyola -tot advocat o jutge ha d'empassar-se la Constitució espanyola per imperatiu legal o no, per poder exercir-; Constitució que amb aquesta llei dels anys 40 queda totalment desfaçada i caducada, amb la seva radicalització extremada és típica d'un estat decadent.

TV3, encorada a les elits pijoprogres d'una banda amb el corresponent bonisme filoislamista i per l'altra, al feixisme decadent espanyol no pot, no pot avançar. Allò decadent és una mena de paràsit que tot ho contamina. Grup islàmic que degolla o crucifica a menors d'edat que no fan -i segons la seva llei- no estan obligats a dejunar durant el ramadà és un bon exemple.

El Califat Islàmic no aporta res. Només mort. El radicalisme salafista pensat des de dalt*, per unes elits suposadament fonamentalistes, volen quedar-se amb una part del pastís, que presumptament abans, a la seva edat d'or, ocupaven.

No podem comparar amb l'art i la ciència àrab de l'hègira i posterior a ella. Hègira és l'expansió de l'islam. Ara també es vol expansionar sense aportar valors. fa temps que es dkiu que l'Islam és un cos mort. Ignorància pura que es transmet per via oral a les mesquites. Mesquites que paga Qatar i que també Qatar paga el Barça. Amos del Petrodólar i no com alguns eixelabrats del bonisme filoislàmic ens bombardegen dient que el califat és un producte d'Israel. Amb això no té sentit perquè israel no és un estat o cultura decadent. Els decadents tothom que dóna suport mirant a una altra banda o amb diners a aquests mosntres.

Tallar el clítoris a una nena, es diu que el seu "profeta pederasta" Mohamet NO HO TROBAVA NECESSARI i aquests desgraciats, les hi obliguen. per què? les dones no poden sentir plaer sexual. Una nena de 4 anys dubto que tingui res. I amb aquella merda de gent jo que sóc adulta, tampoc sentiria res.

Les dones que parlin per mòbil, mà tallada.

Obligació a convertir-se a l'islam. També ho van practicar els cristians fa segles. Els imperis decadents com Castella després de l'expulsió dels jueus també en feien de barbaritats un cop descobert el "Nou Món". Amb la creu a la mà i l'espasa a l'altra. Analfabets i reaccioaris. Ara el relleu el tenim amb Espanya i els mercenaris islàmics àrabs. Sense arrels, sense diners, frustrats per la promesa d'un nivell de vida que no se'ls ha donat...

Però jo no en sóc responsable. No els he imposat res. Si volen, que es manifestin als seus països d'origen i ho reclamin allà. Els àrabs van ser es primers en comerciar amb esclaus. Els moros als pergamins de les Cròniques de Jaume I els representen negres. Eren la gent de Mali o tuaregs qui feien el negoci i els revenien on convengués. Ara també. L'islam és unareligió que s'abasta de les cultures més tòxiques i devastadores que ha produït la humanitat. Ara en collim els seus fruits.

I Espanya, també. Vull dir Castella. Desprecia cuanto ignora -Machado dixit-. És endèmic. No crec que hi hagi cap partit que ho pugui solucionar, és part de la gent....

Per tant, posem la Primera i marxem. No vull que un país com els castellans amb la seva versió islàmica ens destrueixin!

*L'islam de Mohamet i el de ben Laden, va ser una revolta de les elits de cada moment històric.

Comentaris (22)01-07-2015 13:42:10CATALUNYA

Per a Miquel Pubill

Avui anant Rambla amunt de Sabadell, m'he aturat a una expo d'obres d'art d'alumnes de Primer de Batxillerat Artístic dels Escolpapis. Era el Primer any que el feien. Ara ja són mixtos sinó no rebrien ni un € de la concertació de la generalitat, al contrari de l'Opus.

He pensat amb tu perquè tot i no haver fet cap curs de Batxillerat artístic a cap Institut de Secundària, dibuixes molt millor. Ells n'aprendre, encara. (Però reconec que hi ha més nivell a l'ex Institut on vaig estudiar...).

Posats me l'he mirada. Algunes obres tipus collage recordaven Juan Gris i el mateix Picasso cubista; els plans estaven ben delimitats i les sèries tonals també, excepte d'un. Volia representar un violoncel i el blau elèctric estrident -on hi havien les efes- trencava la composició i feia que no s'entengués.

Ells han estat receptius a les meves crítiques, bé ella. Una noia que fent un autoretrat era clavada!!! I han acceptat amb humilitat la meva opinió que, no fins al final, no els he dit que vaig fer Batxillerat artístic i història de l'art. Llavors ho han entès i els ha semblat fantàstic.

Els dibuixos a llapis, tret d'un, eren artificials, del tipus "manga", ulls grossos, de lluentor metàl·lica. El contorn que marcava la tridimensionalitat no era natural.

Però l'autoretrat de la noia, de la Clara, PERFECTE. La gràcia d'això és que sàpigues identificar l'objecte.

Un dia, tot passejant-he t'hi podries acostar. Agafes els Ferrocarrils de la Generalitat fins a Sabadell Rambla i només són dos cantons. Casal Pere IV. Dura fins diumenge 5 de juliol. Tardes.

I si hi ha més gent que hi vulgui anar i encoratjar-los, també.

Comentaris (1)27-06-2015 23:55:01ALTRES

Compareu....

Pell de ceba no, de gallina.

No puc parlar de "Música" en el sentit de Sublim perquè és realment monstruós com la gent té la barra de penjar quelcom que sona tan malament.

La noia*, és la germana d'un advocat de Tarragona. Sembla que toqui malament però és enganyós. Qui toca fatal és el violí que fa de "solista". No tothom que sigui gran significa que en sàpiga, ja us posaré exemples i veureu diferències.

1. Un Cànon de Telemann.

A) Fèlix ps primer violí i Rosa Maria Ribas*, segon violí.

[https://www.youtube.com/watch?v=kaS8FpDf400]

B) 4 violins. 2 nens i 2 adults, se suposa americans....

[https://www.youtube.com/watch?v=09AtUIaILd0]

2. Bach Preludi, Suite nº2 de Bach (ll'original és per a violoncel)

A) Fèlix ps. Vol que opinem del violí que toca. So bo però afinació dolenta...

[https://www.youtube.com/watch?v=nWrW6ycsPFU]

B) Lucia Mullor, Viola...

[https://www.youtube.com/watch?v=zRO-tU7XITo]

Comentaris (5)26-06-2015 14:51:38ALTRES

La natació en el passat

Tots sabem que aquestra disciplina aquàtica apareix a europa a mitjans del segle passat. I és ara un dels esports més recomanats pels metges ja que exercites cames, peus mans dits i braços. TOT. Si tens mal d'esquena una simple rehabilitatció d'infraroig no t'ho solucionarà; tens seqüeles d'una embòlia, la natació o aiguagym, tot arreglat....

Però als segles passats, XIX, XVIII, XVII i XVI, la natació no existia ni estava ben vista ni que sigui per higiene. Si et rentaves ja et consideraven heretge, un cripto jueu o un morisc perquè les altres confessions prohibides, sí que es banyaven...

Natació, psicomotricitat total, en tot el cos es mou per separat i a sobre t'eleva al cel dels homes sense haver de morir...

Sabeu què és?

ORGUE.

L'aguda, mezzo en clau de SOL, baríton en clau de FA (mans) i el baix, també en FA (peus).

[https://www.youtube.com/watch?v=oo3PUyd59aY&list=LLcVDYpij3cjbdHdyua4mKog&index=43]

El culminant fou Bach, el més complert, però també n'hi ha d'altres com Buxtehude, Pachebel i, al segle XIX César August Guillem Franck (Belga) o Bruckner, alemany.

Buxtehude S. XVI-XVIII (no toca vores) és anterior a Bach i, Pachelbel si no fa no fa...

Pachebel: Està bé perquè hi ha una finestreta on pots seeguir els peus.... Bastant mort....

[https://www.youtube.com/watch?v=G_2WfX4CSu8]

Buxtehude. Poca cosa per afegir... No és Bach

[https://www.youtube.com/watch?v=puonq6spgKQ]

Cesar Franck.... poc a dir...

[https://www.youtube.com/watch?v=R60KjY3AaW0]

Bruckner. No diu gran cosa però té profunditat. El baix, els peus la hi dóna.

[https://www.youtube.com/watch?v=3DBsnnMrqdA]

Però com Bach, res.

[https://www.youtube.com/watch?v=7qHWdlkgosQ]

o aquesta...

[https://www.youtube.com/watch?v=SY7zXdy2tbc]

Sublim

Comentaris (3)24-06-2015 15:50:30INSTRUMENTS

Néixer amb la flor al cul

Un conegut m'ha dit a mode de retret que a la Universitat Pompeu Fabra està ple d'endollats.

No cal ésser un ressentit per saber que TOTES les universitaats Catalanes i estrangeres -d'espanya- està ple d'endollats.

La LOCE justament volia acabar amb el clientelisme de certes universitats. Si queies bé, tot fent el doctorat, t'hio podies apalancar in saecula!

Tampoc cal anar a les Universitatts... Hi ha museus que només hi entres per coneixences, si no ets de l'olla o de la ceba catòlica -o ésser una gata maula- és impossible entrar-hi. Una mica funciona com els jutjats espanyols. Ells posen ls bases perquè sembli de debò, però les places ja estan cobertes abans de començar.

El problema és saber el dimoni on geu i tenir moooooooooltes amistats. Jo no en tinc, ho assumeixo. Et diuen, que has de fer vida social, però quen aquesta vida social t'exclou perquè o no els caus bé o simplement no et poden treure res, no te'n pots beneficiar de res.

Hi ha gent, massa, algunes ex-companyes meves de la uni que han treballat en immensos llocs, museus sobretot però tot gràcies a la targeta de visita "Les Alzines"* i ésser un llepa capellans. Sense això i -una cara més dura que el marbre i molta hipocresia- en comptes de merda, llueixen una perenne flor al cul.

I que vagin dient, porta CV.... si no tens padrins....

* escola de l'Opus de Girona...

Comentaris (3)07-06-2015 15:27:30ALTRES

Ratas

Els missatges subliminals per qui els sap llegir poden ser molt explosius.
Els del "PP de Ripollet" l'han feta grossa. Als cartells disposats al pont travessa la C-58 i el Ripoll, et diu: MÁS LUZ i MENOS RATAS.
Si els anglesos en comptes de anomenar "Rato" li diuen Rata, menos Ratas, ja sabem a qui va destinat, oi? Perquè els lladres i les rates de claveguera, són ells mateixos, els que fan la pulicitat....
Menos Ratas... això. No votar-los.
Comentaris (4)23-05-2015 14:10:23ESPANYOLADES

"Tornar el dilluns"

Titulo el post amb un títol d'un poemari de Jordi Julià, professor de literatura Comparada de l'UAB. Tornar el dilluns.

Era un poemari "bilingüe" i no sé què dir perquè tan en català com en castellà es llegia bé. Vull dir que no sonava estrany com sol passar amb les traduccions.

Tornar el dilluns o simplement "dilluns" per a mi és un camí a l'esperança o al malson.

Dilluns, després de 6 anys d'atur forçós, han tornat les aules.

Començo. Estava al caure... I divendres a les 15 hores, em van trucar d'Ensenyament. "Estàs disponible?", em van preguntar. I tant! des de fa 6 anys.

Ara el meu número baixarà l'any que ve. Ja no serà el 2030. Intentaré fer un curs, si pot ser de gestió a l'aula i, això també ajudarà més.

Dilluns.

I som dissabte a la nit i tinc els nervis a l'estómac.

Dilluns.

Tornaré.

Comentaris (15)16-05-2015 22:32:13ANECDOTARI

Llista actualitzada

De tant en tant, s'ha d'actualitzar la llista d'empreses que cal fer Boicot.

L'Hèctor L. Bofill és una de persones que s'aplica la seva medicina. És a dir, que actua contra els poders fàctics NO utilitzant per exemple Abertis-l'empresa del Súpernumerari de l'Opus dei, Alemany- perquè es desplaça en tren d'Altafulla a BCN a fer classes a la Universitat. Tampoc, deixa els estalvis a La Caixa, on un altre supernumerari de l'Opus, en Fainé se'n va de putes amb en Brufal, de Repsol -un altre supernumerari de l'Opus-, ambdós van estudiar al Viaró, un Col·legi de l'Opus.... perquè no té cotxe.

Avui han donat una notícia bomba. L'ex alcalde de Lloret de Mar de CDC s'asseurà al banc dels acusats al TSJC, acusat de beneficiar la Màfia Russa, cobrant sucosos suborns a canvi. Un altre membre de l'Opus. Xavier Crespo.

Ara que vénen eleccions cal desemmascarar qui hi ha assessorant a l'Arturito Mas. Gent de l'Opus Dei -per cert a Bèlgica ja els consideren una secta i són IL·LEGALS!!!!!!- o més o menys, propera. Aquesta gent, curiosament ordeixen un entramat d'empreses en el sector sanitari, d'assegurances mèdiques. Compte amb ADESLAS!!!!! I si voleu portar algun fill o nét o simplement estudiar per fer CV, no aneu al IESE, va ser creat per l'Opus.

http://www.cafeambllet.com/press/?p=17447

I per més informació, demaneu al vostre metge de capçalera, que per favor, NO us receptin res dels laboratoris CINFA*,; el fan a Navarra i segons informacions a què he tingut accés, és "OPUS Pata Negra". Aquesta gent, alguns dels sseus directius, als estius van a rentar-se la seva imatge anant a Kenia a muntar laboratoirs i "ajudar" a la gent, són tant "cristians...!". Hi van amb una ONG anomenada ONAY i amb vincles amb el Col·legi també de l'Opus d'Iruñea, Iribar.

Au, ja podeu estar entretinguts durant una bona estona.

*CINFA ho prenia jo: Fa anticomicials i per a la Pressió arterial.... Ara prenc "Laurak" de Quilogen (Levetiracetam).

Comentaris (10)12-05-2015 19:57:21ESPANYOLADES

No escarmento

Algú em digué que era normal ésser humà i ajudar als altres si ens surt de dintre.

Quan ho fas de bona fe sense demanar res a canvi.

Però en el meu cas, faig tot el que se'm demana que és normal i humà i se n'aprofiten d'una manera escandalosa.

No escarmento.

I a més encara tenen la barra de fregar-t'ho pels morros dient-he que no ets prou eficient, quan per engrescar-te et prometen el cel.
Per què sóc tan ingènua? Què he fet malament?

Comentaris (7)28-04-2015 19:02:32ALTRES

Un dia feliç...

Avui he conegut a una amiga del meu germà.

No és una noia qualsevol, és estoniana.

Ens mig entenem en anglès, amb dificultat. Jo no en sé gens. Ella una mica més que jo i el meu germà junts.

Es diu Milvi però ella vol que li diguem Mil·la.

És una noia fantàstica. Per uns moments he oblidat la mort del professor de Socials però, ha mig aparegut, escoltant un Nocturn de Chopin que ha interpretat el meu germà al piano.

Ara acaba de marxar i m'ha deixat dintre meu un gran buit. Ens avenim molt (ens agrada la mateixa persona a l'intimitat....). Tèoricament i si funciona, acabarà essent la promesa del meu germà i jo la seva cunyada.

També li agradaria que jo, un dia, vagi a Estònia....

P.S. El Nóvio no li ha caigut bé, n'ha marxat però, la Cripta i la Pendeja, els queia la bava.

Comentaris (4)22-04-2015 17:31:29ANECDOTARI

La mort d'un company

La mort d’un company.
Tot el condol als familiars del company assassinat
He estat professora substituta de Socials, sóc professora de Socials i he estat en instituts ple de nanos conflictius perquè molts d’ells viuen en barris conflictius i mai s’havia vist un fet semblant.
L’institut hi van alumnes de classe mitjana on tots o gairebé tots els familiars treballen. No és un institut de classes desafavorides ni famílies desestructurades.
El cas d’avui és d’un nen que a casa seva deu sentir què diuen els pares i no deuen ser precisament uns pares exemplars: l’ètica la deuen tenir al cul i el cervell, si en tenen, deu està podrit.
El nen se l’ha de protegir, diuen.... Un criminal que elaborava llistes de professors i companys que no li queien bé i que manipula armes perilloses? Quina mena de protecció ha de tenir?
Avui li ha tocat aquest pobre professor substitut, com ho sóc jo, i si no fem res al respecte, en cauran d’altres. Es veuran reforçats. Amb 13 anys pots carregar-te qui vols i no vas a la presó: fantàstic, deuen pensar altres com ell.
Vull donar tot el meu suport i calidesa als familiars del company mort, assassinat per l’esquena. I malgrat no estigui a les aules, aquest fet m’ha trasbalsat moltíssim. Em sap molt de greu, company...
Espero que no acabi en no-res i les autoritats judicials no s’ho tirin a l’esquena per no ser competència seva.

P.S.

Rigau diu que estava malalt, la premeditació no entra dintre d'allò que en podem dir malaltia mental.

Comentaris (3)20-04-2015 19:34:07CATALUNYA

Olor de paper

Aquest migdia he anat a Barcelona perquè les dades d'una gestió s'havien esborrat per un problema informàtic.

En un lloc no identificat del Carrer Roger de LLúria hi ha un quiosc com els d'abans.

Records m'han vingut, de la infantesa. Quan passaves pel quiosc que a més de diaris i revistes, podies comprar llaminadures. L'atenció de la quiosquera que sempre et feia algun regalet improvisat.

Però el que m'ha sorprès més ha estat l'olor característica de paper. Les màquimes no les podran suplir mai.

Que continuïn per molts anys.

Comentaris (5)13-03-2015 16:05:19ANECDOTARI

Pàgines: 1234567891045  <>